Duhovne počitnice Skupnosti Srce v Kopru od 16. do 23. 7. 2023

Duhovne počitnice Skupnosti Srce v Kopru od 16. do 23 julija so namenjene ločenim ali razvezanim in njihovim otrokom do 18. leta. Če želite preživeti počitnice s Skupnostjo razvezanih v Cerkvi – SRCE v Kopru, vas  prosimo, da izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC.

Rok za prijavo je 1. julij, oz. do zapolnitve mest.

Lokacija: Osnovna šola Antona Ukmarja v Kopru, Pot v gaj 2.

Šola leži na čudoviti lokaciji s pogledom na morje in zelo blizu plaže Žusterne v Kopru.

Duhovne počitnice bo oblikovalo skupno življenje in skrb drug za drugega s skupnimi obroki, druženjem na plaži, izleti v okolico in maši in molitev ter možnost duhovnega pogovora ali spovedi.

INFORMACIJE GLEDE PRIJAVE: Aleš Ušeničnik, 040 235 603, razvezani.srce@gmail.com

CENA POLPENZIONA (bivanje, zajtrk in kosilo): 18,50 EUR/dan.

Prispevek za HRANO (večerja ter hrana sobota in nedelja): 40 EUR na osebo. Dobrodošli so tudi darovi z domačega vrta ali njive.

Akontacija za duhovne počitnice je 50 eur. Akontacijo lahko od meseca aprila dalje  izročite blagajničarki skupnosti Karmen Koprivec. Najlažje to storite na ponedeljkovih skupnih srečanjih.
Pomembno:
Letuje se na lastno odgovornost posameznikov oz. staršev. Ob prijavi je potrebno opozoriti na posebnosti pri prehrani. Kdor ima zdravstvene težave, mora izročiti vodji počitnikovanja v zaprti kuverti opis zdravstvenih težav in imena zdravil, ki jih mora jemati.

Srce v Kopru 2023 vas vabi!

Duhovne počitnice Skupnosti Srce v Kopru od 16. do 23. 7. 2023
Scroll to top