Skupine

Skupine SRCE 

Skupine v Skupnosti SRCE so je bile ustanovljene, da pomagajo pri osebni rasti tistim, ki so že preboleli akutno stanje po razvezi, in jim ponudijo možnost dejavnejšega vključevanja v življenje Cerkve. Sledijo naslednjim ciljem: osebna rast in poglabljanje v veri, odprtost za soljudi s podobnimi izkušnjami in pomoč razvezanim pri reševanju težav.

Mesečna srečanja Skupnosti SRCE

Srečanja članov skupnosti na mesečnih predavanjih so vsak četrti ponedeljek ob 19.45 v Marijini kapeli pri Sv. Jožefu v Ljubljani. Udeleženci lahko brezplačno parkirajo na velikem parkirišču za cerkvijo.
Na predavanjih so dobrodošli tudi tisti, ki se nam želite pridružiti na novo. Dobili boste vse potrebne informacije glede skupin, ki že obstajajo. Lahko pa nam tudi pišete ali nas pokličete na spodaj navedene kontakte.

Senior skupina SRCE

Razvezani, ki smo že dolga leta sami, a mogoče pogrešamo pogovor in odgovore na vprašanja, ki nastanejo, ko se osamosvajajo otroci ali bi se glede na starost morali osamosvojiti, ko se poročajo, gredo od doma, ko dobimo prve vnuke, ko pride bolezen, starost, ki morda še poglobi osamljenost … Danes je čas tako hiter, da odrasli otroci in mlade družine nimajo dovolj časa za lastno življenje, kaj šele za naše. Otrok ne moremo obremenjevati s svojimi problemi in stiskami, lahko pa si jih podelimo med seboj, v skupini.

Dvanajstkoračna skupina SRCE za okrevanje po razvezi

V skupini za okrevanje po razvezi si delimo izkušnje, moč in upanje, tako da rešujemo svoj skupni problem in hkrati pomagamo drugim, da bi okrevali. Srečujemo se ob ponedeljkih ob 19.45 pri sv. Jožefu v Ljubljani in delujemo po duhovnem programu dvanajstih korakov anonimnih alkoholikov.

Ti koraki nam pomagajo, da ločimo stvari, glede katerih ne moremo storiti ničesar, od teh, ki jih lahko spremenimo. Pomagajo nam, da uresničimo moč in potencial v svojem življenju ter damo prostor odpuščanju – sebi in drugim, tako pa dosežemo spokojnost in mir v svojem življenju.

Skupina za pare z izkušnjo ločitve

je bila ustanovljena, da v veri pomaga rasti parom, ki so doživeli brodolom v zakonu, a kljub temu želijo, ko predelajo svojo bolečino, vstopiti v nov odnos in ga graditi na trdnih temeljih z Bogom. Skupina se srečuje vsako prvo soboto ob 19. 30 pri sv. Jožefu v Ljubljani. Skupina je namenjena osebni rasti in rasti v partnerstvu v odnosu z Bogom.

 
 
 
 
 
Scroll to top