Duhovne počitnice Skupnosti Srce na Murterju 2023 od 18. do 27. 8. 2023

Duhovne počitnice Skupnosti Srce na Murterju so namenjene ločenim ali razvezanim in njihovim otrokom do 18. leta. Če želite preživeti počitnice s Skupnostjo razvezanih v Cerkvi – SRCE na Murterju, vas  prosimo, da izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC.

Rok za prijavo je 1. julij, oz. do zapolnitve (18 oseb).

Duhovne počitnice bo oblikovalo skupno življenje in skrb drug za drugega: kuhali bomo sami, prav tako bomo sami skrbeli za red in čistočo, s skupnimi obroki, z druženjem na plaži (ki je od župnišča oddaljena samo 200 m), z izleti v okolico in z vsakodnevno mašo in molitvijo ter z možnostjo duhovnega pogovora ali spovedi.

INFORMACIJE GLEDE PRIJAVE:  p. Tomaž Mikuš, tel.: 064 178 014, razvezani.srce@gmail.com

Prispevek za hišo je 100 eur, prispevek za hrano  80 eur, stroški prevoza 80 eur. Dobrodošli so tudi darovi z domačega vrta ali njive. Akontacijo lahko od meseca aprila dalje izročite blagajničarki skupnosti Karmen Koprivec. Najlažje to storite na ponedeljkovih skupnih srečanjih.

Pomembno:
Letuje se na lastno odgovornost posameznikov oz. staršev. Ob prijavi je potrebno opozoriti na posebnosti pri prehrani. Kdor ima zdravstvene težave, mora izročiti vodji počitnikovanja v zaprti kuverti opis zdravstvenih težav in imena zdravil, ki jih mora jemati.

Srce Murter 2022 vas vabi!

Duhovne počitnice Skupnosti Srce na Murterju 2023 od 18. do 27. 8. 2023
Scroll to top