Predavanje o okrevanju po programu 12 korakov

VABILO

V ponedeljek, 23. oktobra 2023, ob 19.45 po sv. maši, ki se začne ob 19h, vas spet vabimo v Marijino kapelo pri Sv. Jožefu na predavanje o okrevanju po programu 12 korakov.

Na njem nam bo spregovoril Mike C., ki je predvsem znanstvenik, po poklicu inženir letalstva, je pa tudi predavatelj in raziskovalec. Življenje mu je namenilo izkušnjo alkoholizma, ki je blagoslov in prekletstvo hkrati. Rešitev za svojo bolezen je našel v 12-koračnem programu Anonimnih alkoholikov. Po duhovnem prebujenju, ki ga je doživel na podlagi tega programa, prenaša sporočilo okrevanja tistim, ki še trpijo zaradi raznih odvisnosti, disfunkcije, travme in zlorabe, ter jim pomaga poiskati pot v novo življenje. Pri svojem delu povezuje veščine poučevanja in kognitivne znanosti z lastno izkušnjo.

Predavanje bo v angleščini, a bo poskrbljeno za prevajanje, spremljate pa ga lahko v živo ali po spletu!

12-koračnega programa se je uspešno udeležilo že več skupin srčkov, saj poteka tudi pri Sv. Jožefu v Ljubljani. Prisluhnite Miku ter spoznajte učinkovitost te metode pri okrevanju od odvisnosti in travm, tudi ločitvene!

 

Spodaj je povezava do Zoom srečanja z ID kodo in geslom (paswordom)

Vsi, ki ste dobili to obvestilo ste bili vključeni v duhovni program 12 korakov po razvezi, če obvestil več ne želite prejemati, nam to prosim sporočite, da vam ne pošiljamo več obvestil.

 

Topic: SRCE 12 korakov
Time: This is a recurring meeting Meet anytime

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85015981683?pwd=a25WWWRBTEFDeHNqQVlUbWdMUjFKUT09

Meeting ID: 850 1598 1683
Passcode: 5555

 

Za SRCE

Gena, Hana, Natali in Helena

 

Predavanje o okrevanju po programu 12 korakov
Scroll to top