Duhovne počitnice Skupnosti Srce na Murterju od 10. do 20. avgusta 2020

Vse, ki bi želeli počitnikovati s Skupnostjo SRCE prosimo, da se čim prej prijavijo do 1. junija oz do zapolnitve mest. (ime in priimek, pri otrocih še starost otrok). LINK ZA PRIJAVO

INFORMACIJE IN PRIJAVE: prijave.srce@gmail.com

p. Tomaž Mikuš 064 178 014

Pred odhodom bo organizirano še srečanje za vse, ki bomo skupaj letovali. Pripravljalno srečanje bo 22. junija ob 18:00 uri.

Do pripravljalnega srečanja 22. junija bodo morali vsi, ki bodo letovali, vplačati akontacijo v višini 50 eur. S tem bo tudi potrjena prijava na letovanje. Ob prijavi je potrebno opozoriti na posebnosti pri prehrani.

Pomembno:

  • duhovno življenje oblikuje vsakodnevna maša, molitev in pogovor ter možnost duhovnega pogovora. 
  • kuhali bomo sami, po razporedu, sami bomo skrbeli za red in čistočo
  • letuje se na lastno odgovornost posameznikov oz. staršev
  • ob prijavi je potrebno opozoriti na posebnosti pri prehrani (razne diete…)
  • v primeru zdravstvenih težav je potrebno izročiti vodji počitnikovanja v zaprti kuverti opis zdravstvenih težav in imena zdravil, ki jih mora jemati posameznik.

PREVOZ (osebni avto): stroški cestnine, bencin: na osebo 40 € v obe smeri (upoštevaje 4 osebe v avtu). Od Ljubljane do Tisna je cca 400 km v eno smer (preko Metlike). Glede prevoza se bomo dogovorili, ko bo znano, koliko nas gre in kdo potrebuje prevoz. Naslov: DJ, Kruna Kaleba 2, TISNO/MURTER

BIVANJE: stroški bivanja na dan:10 € odrasli, 8 € mladina, 5 € osnovnošolski otroci, 0 € majhni otroci

HRANA: za desetdnevno hrano smo lansko leto porabili: 50 € na osebo. Dobrodošla pa je kakršna koli hrana iz lastnih vrtov, njiv…

Še kratka predstavitev, za tiste, ki še ne poznate Murterja: V hiši je prostora za cca. 20 ljudi. Na razpolago je 5 sob s skupno 18 posteljami (+ majhna sobica za patra). V objektu so na razpolago trije WC-ji in tri prhe (količina tople vode bo odvisna od moči sončnih žarkov).

Na dvorišču je pokrit prostor – jedilnica. Kuhinja je majhna in jo bo uporabljala »dežurna ekipa«, ki bo pripravljala obrok in pospravljala po obroku.

Sicer pa je hiša na čudoviti lokaciji ca. 50 m od morja. Parkirišče za tri avte je pred hišo. V samem mestu ni urejene plaže, nekako 200 m od hiše se prične »divja plaža« s čisto vodo, kamenjem, možnostjo izbora prostorčka v senci ali na soncu. Prh na tej lokaciji ni. Urejena plaža pa je v bližnjem kampu, oddaljenem od objekta cca. 1,5 km.

Srce na Murterju 2020 vabi!