Duhovne vaje v Logarski dolini

unnamedVoditelja:  s. Štefka Logar in p. dr. Robin Schweiger.

Logarska dolina je prečudovita. V njej se ob vseh lepotah stvarstva  zavemo vsemogočnosti in Ljubezni, ki nam jo podarja. Naša Mati Božja nam je v  bližnji kapelici še posebno blizu. Ob pogledu na mogočne gore ne moremo prezreti, da nas Gospod vodi in usmerja.

V teh dveh dneh bomo poiskali, kako nas Bog vodi in pogledali nazaj v naša življenja ter se zavedali Njegove močne roke, se potopili v objem Njegove Ljubezni do nas ter se ozrli naprej skozi prihajajoče leto. Namen duhovni vaj je odkriti Njegovo ljubezen v vsakem trenutku in vsakem koraku našega življenja. Matere/očetje  se bomo lahko »nadihali« svežine Božjega miru in lepote narave.

CENA PROGRAMA: 50 € za celotni program, 25 € otroci od 7 let do 16 let, otroci do 7 let brezplačno– s prehrano in posteljo

PRIJAVE DO 26. 02.2016 s plačilom akontacije 25 € za osebo. Ostalo poravnate v Logarski dolini.

Prijavite se na : majleban@gmail.com

Pri prijavi sporočite: ime in priimek, naslov, telefonsko številko, število oseb, ki jih prijavljate in starost otroka, vaše in otroško zdravstveno stanje, na katerega bi morali biti pozorni ( alergije, invalidnost, …)

 OSNOVNE INFORMACIJE: 

  1. Prihod 4.03. 2016 ob 18h. Odhod 6.03.2016 po kosilu. Možen kasnejši odhod, a brez prehrane v tem času.
  2. S seboj prinesite: posteljnino, copate, SP, zvezek in pisalo( po potrebi), topla oblačila in ustrezno obutev
  3. Če nimate prevoza sporočite, da poskušamo urediti za vas.  Na mail:majleban@gmail.com
  4. V domu duhovnih vaj nas s. Štefka res sprejema kot v dom. Da bi bili v teh dneh resnično povezani in bi lahko delovali kot bratje in sestre med seboj, po obroku za seboj pospravimo, počistimo mizo in sestri/bratu pomagamo pri pomivanju. Jezus nas uči, kar ste storili enemu teh malih ste storili meni.

Toplo povabljeni!

Maja in Marija