Search
Mail RSS Google+ Facebook Twitter

PRIDRUŽI SE NAM

SRCE_LOGOTIP_KVADRATNI

Skupina SRCE je namenjena vsem, ki so v procesu razveze. Iščeš krog ljudi s podobno izkušnjo? Skupina nudi varen prostor za soočanje z novo življenjsko situacijo in bolečino, ki jo lahko podeliš z ljudmi, ki jo bodo razumeli. Ta trenutek življenja je lahko priložnost za odkrivanje novih dimenzij bivanja, učenja novih vzorcev reagiranja in iskanje novih izhodišč v življenju. Pridruži se nam! Verska pripadnost ni pogoj za članstvo v skupini. Skupina je odprtega tipa, pridružiš se lahko kadarkoli.

Srečanja so vsak četrti ponedeljek v mesecu ob 19.45 uri,  v Marijini kapeli  v Duhovnem središču sv. Jožefa

Udeleženci lahko brezplačno parkirajo na velikem parkirišču za cerkvijo.

Kontakt:

SRCE SV. JOŽEF – Ljubljana

E-naslov: razvezani.srce@gmail.com

Duhovno vodstvo: P. Tomaž Mikuš, DJ
tomaz.mikus@gmail.com
Tel.: 064 178 014

Koordinatorka: Ga. Marija Cigoj
marija.cigoj@gmail.com
Tel.: 051 335 404

SKUPINA SRCE OB SRCU – Ljubljana

LOGO

Kontakt:

E-naslov: razvezani.srce@gmail.com

Koordinatorka: Ga. Karmen Kristan
karmen.kristan@gmail.com
Tel.: 041 955 219

Spremlja:  p. dr. Viljem Lovše, DJ
viljem.lovse@rkc.si
Tel.: 041 632 626

Smo skupina razvezanih, ki hoče svoje novo življenje graditi na veri v Jezusa Kristusa, ki je temelj naše medsebojne povezanosti in razlog, da si med seboj pomagamo s poslušanjem, podelitvijo lastne izkušnje in konkretno pomočjo. Delujemo pod okriljem SRCA, Skupine Razvezanih v CErkvi.

Skupina je odprta za vse z izkušnjo razveze, ne glede na to, koliko časa je že minilo od tega, saj bolečina, ki je bila potlačena ne zastara.  Vernost ni pogoj, le pripravljenost slediti programu, iskreno sprejeti in se odpreti Božjemu delovanju, ki edino lahko resnično prenovi naše življenje

Delamo po Metodi duhovnega poslušanja tako, da drug z drugim pošteno in odkritosrčno delimo osebno izkušnjo, svoje izzive in spodbude iz vsakdanjega življenja v svetu, kjer se zlo velikokrat pretvarja, da je dobro. Vsak lahko v okolju varnega prostora zaupanja prispeva svojo edinstveno izkušnjo, po kateri Bog daje moč in usmiljenje. Zavedamo se, da nam skozi izkušnje drugih govori Bog in nas utrjuje v hoji za Njim, ko nosimo svoj križ razveze. Razvezani med seboj gojimo držo medsebojnega sprejemanja in zaupnosti. Zavzemamo se za resnico in usmiljenje ter stojimo za dano besedo.

 

Srečanja so vsako četrto sredo v mesecu ob 19. 30 uri, v župniji Dravlje. (učilnica nad garažo)

 

 

 

Ob slikah lahko prisluhnete predstavitvi skupin za ločene SRCE OB SRCU. Posnetek je nastal v okviru oddaje Utrip Cerkve na Slovenskem. (20.9.2016) Pogovor s p. Viljem Lovše in Karmen Kristan je vodila Mateja Subotičanec.

 

SKUPINA SRCE OB SRCU – Suha pri Škofji Loki

Prvo srečanje bo v četrtek 28. 9. ob 19.30 h v župnišču. Povabljeni tudi k sv. maši ob 19 h. (Predvidoma bodo naslednja srečanja vsak 3. četrtek v mesecu.) Dobrodošli stari in novi člani.

PRIJAVE: razvezani.srce@gmail.com 

 

 

 

SKUPINA SRCE OB SRCU – Nova Gorica

 

Srečanja so vsak 3. torek v mesecu v župnišču. 

Kontakt: žpk Kržišnik Tel.: 041 596147